Επιλογή Σελίδας

Δωρεάν έκδοση 3CX 4 Sim. Calls Standard

Super προσφορά από τη Leasetech!

Δωρεάν Google cloud server για ένα χρόνο.

Κλήσεις σε Ελλάδα & Εξωτερικό σε χαμηλές τιμές

Η δωρεάν έκδοση του 3CX, παρέχεται χωρίς κόστος αγοράς ή εγκατάστασης. Παρέχει όλες τις δυνατότητες της Standard έκδοσης, με 4 ταυτόχρονες κλήσεις. Για την εγκατάσταση απαιτείται ένα PC ή Server εντός της επιχείρησης ή Cloud Server. Έτσι καθένας μπορεί να διαπιστώσει τις δυνατότητες του 3CX και να αναβαθμίσει τις επικοινωνίες της εταιρείας του.

Το δώρο της Leasetech!

Η ομάδα της Leasetech εγκαθιστά για την επιχείρησή σου τη δωρεάν έκδοση του 3CX με δωρεάν φιλοξενία για ένα χρόνο, σε Google Cloud Platform server και σου παρέχει επίσης για έναν μήνα SIP Trunk για εξερχόμενες κλήσεις 1.000 λεπτών σε σταθερά και κινητά Ελλάδας, με caller ID τον αριθμό του σταθερού ή του κινητού σου.

Με αυτό τον τρόπο κερδίζεις πάνω από 500 ευρώ για ένα έτος, μειώνοντας το κόστος λειτουργίας της επιχείρησής σου και απολαμβάνοντας τις δυνατότητες του πιο σύγχρονου και ανταγωνιστικού PBX της αγοράς.

Επίσης, η ομάδα τεχνικών της Leasetech θα είναι δίπλα σου για επίλυση αποριών και για την εκμάθηση λειτουργίας του συστήματος. Μπορείς να ξεκινήσεις τη χρήση του τηλεφωνικού κέντρου χωρίς αγορά εξοπλισμού, χρησιμοποιώντας το smartphone ή το pc για την εγκατάσταση του client.

Μην χάνεις χρόνο λοιπόν! Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αποκτήσεις και εσύ το καλύτερο PBX της αγοράς. Και όχι μόνο… εάν αγοράσεις το 3CX εντός του 2018 σου κάνουμε δώρο μια ChatSim για απεριόριστο δωρεάν chat σε όλο τον κόσμο χωρίς χρεώσεις roaming.

Φυσικά, εάν θέλεις μπορείς να το εγκαταστήσεις μόνος σου σε δικό σου server.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πάρε τα δώρα σου!

11 + 2 =

Let's keep in touch!

Let's keep in touch!

Fill in your e-mail below to receive updates on our services and interesting articles published in our blog.

Successful registration. In a few minutes you will receive a confirmation message. If you do not see it, check the junk mail (spam).