Επιλογή Σελίδας

Οι Ενοποιημένες Επικοινωνίες απλοποιούνται

Παρουσία, συνομιλία, φωνητικό ταχυδρομείο και φαξ σε email

Ο έλεγχος παρουσίας (presence), η λειτουργία προώθησης φαξ και το voice mail σε email, οι διαδικτυακές τηλεδιασκέψεις και η ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων γίνονται πανεύκολα με το 3CX. Με τις ενσωματωμένες εφαρμογές softphone και smartphone του 3CX, οι χρήστες αποκτούν αυτόματα πρόσβαση σε προηγμένες λειτουργίες ενοποιημένων επικοινωνιών – χωρίς ξεχωριστό λογισμικό – λειτουργίες οι οποίες παρέχονται με επιπλέον χρέωση από άλλους προμηθευτές PBX.

Δείτε τη διαθεσιμότητα συναδέλφων

Η δυνατότητα να ελέγχεις την παρουσία των συνεργατών σου (“Presence”) σου γλυτώνει αρκετό χρόνο αποφεύγοντας αχρείαστες προωθήσεις κλήσεων ή τηλεφωνικά μηνύματα και κάνει τη διαχείριση και τη συνεργασία με τους απομακρυσμένους συνεργάτες  πιο εύκολη από ποτέ. Χρειάζεστε λίγη ησυχία για να τελειώσετε κάποια εργασία; Προσαρμόστε την κατάσταση παρουσίας σας και διευθετήστε οποιεσδήποτε ενοχλητικές καταστάσεις.

  • Αποφύγετε τις ακριβές ετικέτες φωνητικού ταχυδρομείου
  • Αποφύγετε περιττές μεταφορές κλήσεων που εκνευρίζουν τους πελάτες
  • Ορατό από όλες τις εφαρμογές 3CX: Mac, Windows, iOS & Android

Λήψη φαξ και φωνητικού ταχυδρομείου στα Εισερχόμενα

Τα εισερχόμενα φαξ μετατρέπονται σε PDF και προωθούνται στους χρήστες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χωρίς να χρειάζεται κάποιο λογισμικό φαξ. Ομοίως, το φωνητικό ταχυδρομείο μετατρέπεται σε αρχεία ήχου και προωθούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  • Προωθείστε φωνητικά μηνύματα στα εισερχόμενα
  • Ακούστε τα φωνητικά μηνύματα χωρίς κλήση
  • Τα φαξ μετατρέπονται σε αρχεία PDF στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας

Άμεσα μηνύματα / Συζήτηση με κείμενο

Επιτρέψτε στους εργαζόμενους να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω text chat, χωρίς να χρειάζεται να βασίζεστε σε τρίτα συστήματα άμεσων μηνυμάτων. Οι χρήστες του 3CX μπορούν να στείλουν και να λάβουν μηνύματα κειμένου μέσω των εφαρμογών 3CX για Windows, Mac, iPhone και Androidαπό οπουδήποτε.

  • Δεν απαιτούνται τρίτα συστήματα μηνυμάτων
  • Στείλτε μηνύματα κειμένου, συνδέσμους και άλλα χωρίς επιπλέον κόστος
  • Διαθέσιμο σε Mac, Windows, iOS και Android
Let's keep in touch!

Let's keep in touch!

Fill in your e-mail below to receive updates on our services and interesting articles published in our blog.

Successful registration. In a few minutes you will receive a confirmation message. If you do not see it, check the junk mail (spam).