Επιλογή Σελίδας

Εύκολη εγκατάσταση & διαχείριση

Εγκατάσταση σε PC ή Server εντός γραφείου

Εγκατάσταση ως Cloud / Virtual PBX

Το 3CX ξεχωρίζει από τα ανταγωνιστικά προϊόντα χάρη στην εύκολη εγκατάσταση και διαχείρισή του. Για την εγκατάσταση χρειάζονται λίγα μόλις λεπτά και το 3CX μπορεί να λειτουργήσει σε περιβάλλον εσωτερικής εγκατάστασης σε ένα υπάρχον μηχάνημα με Windows ή Linux και μέσω εικονικοποίησης σε Hyper-V ή VMware. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε την εικονικοποίηση του PBX σε περιβάλλον cloud στο Google Cloud, το cloud της OVH και πολλά άλλα. Χάρη στον διαδικτυακό οδηγό εγκατάστασης και την κονσόλα διαχείρισης, η παροχή στοιχείων σε τηλέφωνα IP, πύλες, γραμμές ζεύξης SIP και softphone διαρκεί μόλις μερικά λεπτά.

Διαμόρφωση τηλεφώνων, πυλών και SIP Trunk για τοποθέτηση και άμεση λειτουργία

Συνδέστε ένα τηλέφωνο IP ή μια Πύλη στο δίκτυό σας και το 3CX θα τα διαμορφώσει αυτόματα, κάνοντας τη διαδικασία πιο εύκολη και λιγότερο χρονοβόρα για εσάς. Συνδέστε ένα SIP trunk μέσα σε λίγα λεπτά με τη βοήθεια των προ-διαμορφωμένων προτύπων για τους πιο δημοφιλείς παρόχους SIP trunk και την ολοκληρωμένη υποστήριξη από την 3CX.

 • Πρότυπα διαμόρφωσης για υποστηριζόμενα Τηλέφωνα IPSIP Trunk και Πύλες
 • Δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με περίπλοκες ρυθμίσεις για Τηλέφωνα IP / Πύλες ή SIP Trunk
 • Εγγυημένη διαλειτουργικότητα και υποστήριξη από την 3CX για ολοκληρωμένες λύσεις
 • Ενσωματωμένα πρότυπα για την εύκολη διαμόρφωση των Παρόχων VoIP / SIP Trunk

Εύκολη, δικτυακή διαχείριση των IP Phones

Με το 3CX, μπορείτε να διαχειριστείτε τα IP τηλέφωνά σας μέσω της κονσόλας διαχείρισης 3CX. Δημιουργήστε νέο υλικολογισμικό για πολλά τηλέφωνα με μερικά κλικ. Η εγγυημένη διαλειτουργικότητα με τα υποστηριζόμενα IP Phones, σας παρέχει ασφάλεια κατά την ενημέρωση του λογισμικού των τηλεφώνων σας. Η ανάπτυξη των προγραμμάτων-πελατών της 3CX για smartphone μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα από απόσταση μέσω email, ενώ οι ενημερώσεις λογισμικού γίνονται αυτόματα, εξαλείφοντας την ανάγκη επικοινωνίας με την υπηρεσία help desk.

 • Αναβαθμίστε το λογισμικό των IP Phone από την Κονσόλα Διαχείρισης
 • Κάθε νέο υλικολογισμικό IP Phone έχει δοκιμαστεί από την 3CX για αποφυγή προβλημάτων λειτουργικότητας
 • Reprovision, επανεκκινήστε τα IP phones από απομακρυσμένο σημείο
 • Ρυθμίστε τις προηγμένες επιλογές των IP phone από την κονσόλα

Εγκατάσταση σε Windows/Linux

Το 3CX είναι λογισμικό και λειτουργεί σε πολλές πλατφόρμες. Εγκαταστήστε το σε περιβάλλον εσωτερικής εγκατάστασης και αξιοποιήστε τους υπάρχοντες διακομιστές σας μέσω εικονικοποίησης του 3CX με Hyper V ή VMware. Εγκαταστήστε το σε ένα χαμηλού κόστους Mini PC. Αναπτύξτε το εύκολα στο cloud σε οποιοδήποτε Linux VPS από το Google Cloud, το cloud της OVH και πολλά άλλα με τις δέσμες ενεργειών εγκατάστασης cloud που σας παρέχουμε. Με το 3CX διατηρείτε τον έλεγχο του PBX σας όπου κι αν αποφασίσετε να το εγκαταστήσετε!

 • Διαθέσιμο για Linux ή Windows
 • Εικονικοποίηση για εύκολη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και πλεονασμό
 • Δυνατότητα για εγκατάσταση σε ένα χαμηλού κόστους Mini PC
 • Ανάπτυξη σε οποιοδήποτε Linux VPS από κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας
Let's keep in touch!

Let's keep in touch!

Fill in your e-mail below to receive updates on our services and interesting articles published in our blog.

Successful registration. In a few minutes you will receive a confirmation message. If you do not see it, check the junk mail (spam).